Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2020. február 29., szombat 8:28A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 81 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő
 Kraiu - egyszer megjavulok én 
Szerző Üzenet

Csatlakozott: 2014. február 9., vasárnap 14:18
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Kraiu - egyszer megjavulok én
Sziasztok.

2014 a valasztasok eve, ezert elhataroztam, hogy megprobalok toletek elnezest kerni, hogy visszaengedjetek a magyarok szerverere.

Mint tudjuk, a bannolasomat egy akkshares pletyka szulte, az csak egy rosszul elsult poen volt , ami okot adott arra, hogy az elviselhetetlen magatartasom es a gazdasagfelborito uzletek miatt bannolhassatok.

Akkor lehet igy lattatok, lehet most is, szemely szerint nem ertettem ezzel egyet, igy hat vartam egy evet, hogy lassam merre fele halad a szerver, ezekbol a szempontokbol.

Gazdasagi szempontbol, Danieell szerint egyiranyu volt, en vezettem a piacot, ez igy is volt, de legalabb volt valami, a mostanihoz kepest.Mivel kizartatok a szerverrol, sok ember jateka ertelmetlenne valt, volt aki csak azert banyaszott, hogy eladhassa nekem a cuccait, vagy hogy vegyen tolem valmit.Ide 6 embert sorolhatnek, neveket nem irok, szemelyeskedes elkerulese vegett.
Danieell-el volt egy beszelgetesem TS-en errol a temarol, ahol o felvezette, hogy miert rossz az egyiranyu gazdasag.Amit mondott azzal teljes mertekben egyet ertettem, mivel o a real life vilagot peldazta, de ez egy jatek, szerintem itt maskepp megy.De az is lehet, hogy tevedek, a lenyeg, hogy gazdasagban nem szeretnek mar reszt venni.

Elviselhetetlen magatartas.Igazabol a modokkal valo alterkacioim jelentettek ezt, hogy szandekosan huzom oket.
Ezek szamomra sosem voltak komolyak, poenkodtam veluk, ugyanugy mint haverokkal, aktivabb jatekosokkal, akik a szervert latogattak.Hogy ezek banreqben, vitakban es egyebekben vegzodott,az igaz, de megvolt ennek is a humora.
Ugyanugy mint egy jo filmbe, egy szerverre is kellenek negativ szereplok, mert nelkuluk unalmas az elet.Nem akarok en ennek, egyszemelyben, a megtestesitoje lenne, ez igy alakult az evek soran.

Eleg a magyarazkodasbol, nehany erv ami unbanolasom mellett szolna:

- sosem okoztam a szerverben maradando karokat, ertem lopasok/grief
- aktiv voltam, epitettem
- nem karomkodtam soha, max ejfel utan, ismert 18+ -os szemelyek jelenleteben
- staff-buildoffos jatekosok ugyeit probaltam elrendezni, mert mindenki emberbol van, hiszek a bocsanatban, nekem is jobban esik embert epiteni latni, mint rozsaszinben
- meg mindig ittvagyok

Megtisztelne minnel tobb vezeto szemely allasfoglalasa egy post formajaban, ugyanugy erintett illetekesek hozzaszolasait is varom.

Barati udvozlettel, Szentkiralyi Zoltan Sandor - Kraiu


2014. február 9., vasárnap 15:03
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. december 19., hétfő 0:02
Hozzászólások: 405
Hozzászólás Re: Kraiu - egyszer megjavulok én
Kraiu, neked az egyetlen hibás döntésed az volt, hogy úgy kezelted/kezeled a Staffot, mintha a haverjaid lennének. :cop: Semmibe veszed, hogy ők is emberek, kisebb-nagyobb szadizmusra való hajlammal, és ha nekik úgy tetszik, keresztbe tesznek neked. Félreértés ne essék, Te adtál rá okot :smug:

Jó, nekem nincs veled bajom (már), mivel azért idővel rájöttem, hogy pont akkora szemétláda troll vagy, mint én, csak messzebb laksz :D

Felőlem gyűjjé csak nyugodtan vissza, bátya, oszt bozgorkodjál tovább. Csak most mán férjé a bögyödbe, ha netántán mögengödik, hogy visszacsóroskodd magad a szerverre. :hfive:

Uff, én beszéltem.

_________________
!empty($user->lang['$m[1]'])) ? $user->lang['$m[1]'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', '$m[1]')))


2014. február 9., vasárnap 19:51
Profil

Csatlakozott: 2013. január 21., hétfő 16:14
Hozzászólások: 218
Tartózkodási hely: Szlovákia-Nagy Födémes
Hozzászólás Re: Kraiu - egyszer megjavulok én
A szerverre epitmenyek kellenek, kicsik es nagyok is... Melletted allok, ha nem ugy alakul, akkor is jo epitesz maradsz! Es eggyet ertek azzal, hogy kellenek emberek a gonosz oldalra is (oszintem en darkside-s vagyok).
Remelem te jol dontesz ezzel kapcsolatban :D
+1 Kraiu visszatereseert!

_________________
Good luck!


2014. február 9., vasárnap 21:45
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. október 31., hétfő 14:09
Hozzászólások: 326
Hozzászólás Re: Kraiu - egyszer megjavulok én
Részemről egyszerű a dolog, mivel nemigen láttalak a szerveren.
Tudod (kijelentés), hogy azok, akiknek a legnagyobb jókat tulajdonítják, osztják meg a legjobban a társadalmat. Ergó ha változtatsz az adminokkalhaverkodok magatartásodon, amit itt beszélnek, szerintem csak fejlebb húzhatod a szervert

_________________
A Huncraft hivatalos kabalája és a Mr. Mázlimalac cím jogos viselője!


2014. február 10., hétfő 1:21
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. május 30., hétfő 18:03
Hozzászólások: 119
Hozzászólás Re: Kraiu - egyszer megjavulok én
Teljes mellszélességgel kiállok e nemes ügy mellett! IGEN! :smug:
http://www.youtube.com/watch?v=LOkHM4jbwPg&#t=0m58s

_________________
!empty($user->lang['$m[1]'])) ? $user->lang['$m[1]'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', '$m[1]')))


2014. február 11., kedd 21:02
Profil

Csatlakozott: 2011. november 13., vasárnap 14:27
Hozzászólások: 80
Hozzászólás Re: Kraiu - egyszer megjavulok én
talán ez nem az én dolgom, de szerintem ennyi idő után vissza lehetne engedni mindenkinek vannak kisebb-nagyobb hibai


2014. február 11., kedd 22:06
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2012. július 4., szerda 14:27
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Re: Kraiu - egyszer megjavulok én
Kraiut minden játékos(!) szerette, szerintem nem csinált semmi rosszat. Lehet, hogy volt már "második esély", majd "második esély" másod- majd harmadszorra is, de az mind butaságokért történt. Viszont most, hogy sok idő eltelt, sok kompromisszum született, ő is megígért dolgokat: megváltozott. Remélem ti is:

Szavazzatok Kraiu-ra!44!4!!4!

_________________
!empty($user->lang['$m[1]'])) ? $user->lang['$m[1]'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', '$m[1]')))


2014. február 12., szerda 18:22
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2012. augusztus 19., vasárnap 12:50
Hozzászólások: 201
Tartózkodási hely: Budapest
Hozzászólás Re: Kraiu - egyszer megjavulok én
Sziasztok.

A kérelmet az admin csapat, hosszas mérlegelés után elutasította.
Viszont új account, új esély.

További szép napot.

Danieell


2014. február 13., csütörtök 11:48
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. április 23., szombat 23:49
Hozzászólások: 376
Hozzászólás Re: Kraiu - egyszer megjavulok én
Jó ideje kimaradtam az egész Kraiu/Wubless stb. témákból, de most elszakadt a cérna.

A válaszom: NEM. És új accal _SEM_. Tudom, hogy eddig engedtük, te esetedben kizárt. Elegem van abból, hogy - bár pontosan tisztában vagy a tetteiddel - mégis feszegetted a határokat újra és újra és újra, akárhány megegyezés is született. Szóval sem mondom, hogy a staff részéről nem voltak komolyan kifogásolható dolgok. De ez a tipikus "te is" érvelési hiba. Akárhányszor megúsztad a dolgot, mindig tettél valamit újra, amivel feszegethetted a határokat.

Eleve azt nevetségesnek találom, hogy mennyi vita ment erről a mod/dev channelen, hogy banoljunk/ne banoljunk. Igen, egyfelől pont azért nem született egyértelmű döntés sosem, mert olyat, ami tényleg ordítóan szabályzatba ütköző lenne nem tettél. (Még, hogy az egész staff utált téged...) Viszont 1000+n dolgot tettél, amivel feszegetted a határokat, hiába kértünk meg rá ezerszer. Te is tudod nagyon jól, hogy így van, beszéltünk már erről nem keveset játékban, fórumon és TS-en.

Itt van pl. ez a topic. Komolyan, ilyet miért kell? Meg ki a tökömet érdekel az, hogy mennyi követek meg petákotok van? Senkit. De aztán még bedobtok ilyet, hogy "ne nézzünk állatoknak". Honnan a pöcsömből veszitek, hogy annak nézünk titeket? Megmondom: onnan, hogy valamivel muszáj volt ismét odaszólni és ismét hergelni a staffot.

Őszinte leszek, ebből nekem nagyon elegem van. Abból is, hogy a saját önös érdeked miatt tudatosan szétverted a Huncraft közösségét. Mielőtt megjelentél átlagosan nézve teljesen baráti volt a Huncraft hangulata kiváltképp a staff és a playerek közötti általános hangulat. Miután megjelentél elindult a 2 táborra való szakadás (plusz a harmadik, akik emiatt távol maradtak az egésztől). Sajnos, az okozott kárt helyrehozni már nem lehet, de azt hiszem elég indok arra, hogy a továbbiakban ne akarjak veled egy szerveren játszani: avagy köszönöm, de nem kérek az oszd meg és uralkodjból.

Még, ha ez sajnos azzal jár, hogy egy csomó jó játékost magaddal rántasz így.


2014. február 16., vasárnap 18:51
Profil
Avatar

Csatlakozott: 2011. május 30., hétfő 18:03
Hozzászólások: 119
Hozzászólás Re: Kraiu - egyszer megjavulok én
Szvsz nem Kraiu miatt lett volna kevesebb/több játékos a szerveren, illetve kétlem, hogy valaki Kraiu miatt/miatta nem járt volna fel a szerverre. Továbbá azért nem volt annyi játékos az utóbbi 1-1,5 évben, mert: a szerver mindig több hónapos késéssel lett frissítve (értem én, hogy miért, de ez akkor is kiváltó ok, hogy valaki ne jöjjön ide), sokan megunták magát a játékot, nem haladt kellőképpen a szerver az újításokkal, gondolom itt a kreatív módot (+ WE), ami csak adminoknak engedélyezett, holott ez nagy előny azoknak a játékosoknak, akik kreatívabbak, és nagyban gondolkoznak, csoportos feladatok hiánya. Szóval az az állítás, hogy csakis kizárólag Kraiu cincálta volna szét a szerver közösségét, nagy balgaság.
Tény, hogy a Steril csoport tagjai sokszor nem értenek egyet a staffal és ez bonyodalomhoz vezet, de azért vannak a viták, hogy jobb irányba vezessék a közösséget. Nem kell megsértődni rajta, ha valaki úgy érzi, mint ahogy Wubless leírta, nem letámadni kell, hanem tudomásul venni, hogy neki ez a véleménye. Én sem kötök bele senkibe, hogy piros cipőt hord, vagy fehéret, vagy elmegy-e szavazni, avagy sem.

_________________
!empty($user->lang['$m[1]'])) ? $user->lang['$m[1]'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', '$m[1]')))


2014. február 16., vasárnap 21:16
Profil
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 81 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Következő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség
Ez nem a Starcraft-tal foglalkozó Huncraft, az a huncraft.hu