Szerző |
Üzenet |
Dacardo
Csatlakozott: 2012. március 26., hétfő 12:33 Hozzászólások: 477 Tartózkodási hely: Budapest
|
 Adventure mapok
Hali! A napokban volt egy videós aki a barátjával el kezdte a Labyrinth of Doom nevű adventure mapot kivinni. Na most, a haverommal szeretném én is kivinni csak az baj hogy nem találok egy rendes letöltést, ha megtalálok akkor olyan mappák vannak benne hogy.: 1,2,3,4,5,6,a,b,c,d stb... és az a problémám, hogy nem tudom ennél eldönteni ( bár tudok berakni mapokat), hogymit hova tegyek  Elöre is köszönöm a segítséget.  Üdv.: Dacardo Ui.: Aki nem tudná melyik mapról beszélek, vagy nem ugrik be neki melyik de tudja melyikre gondolok akkor az nézze meg dereodavideo768* yt csatornáját és ott megtalálja a videót.  * Bocsánat a "reklámért" de más hogy nem tudtam megoldani >.<
|
2012. június 16., szombat 13:06 |
|
 |
mateo
|
 Re: Adventure mapok
Keress minecraftforums.net-és vagy planetminecraft.com-os letöltést, azok legtöbbször jók szokták lenni. 
|
2012. június 16., szombat 15:21 |
|
 |
Dacardo
Csatlakozott: 2012. március 26., hétfő 12:33 Hozzászólások: 477 Tartózkodási hely: Budapest
|
mateo írta: Keress minecraftforums.net-és vagy planetminecraft.com-os letöltést, azok legtöbbször jók szokták lenni.  Rá kerestem ott is de mondom, h ott is olyan "értelmetlen" mappák voltak benne... 
|
2012. június 16., szombat 15:43 |
|
 |
mateo
|
Dacardo írta: mateo írta: Keress minecraftforums.net-és vagy planetminecraft.com-os letöltést, azok legtöbbször jók szokták lenni.  Rá kerestem ott is de mondom, h ott is olyan "értelmetlen" mappák voltak benne...  Ilyen típusú mappákkal én is találkoztam, nekem az a tapasztalatom ezekkel, hogy valami komolyabb tudás kell ahhoz, hogy működjön. Arra akarok kilyukadni, hogy nagy valószínűséggel nincs más verziója.
_________________ mateo
|
2012. június 16., szombat 15:58 |
|
 |
marcimre
Csatlakozott: 2011. június 30., csütörtök 11:49 Hozzászólások: 94
|
Ja már értem, mert megkerestem http://www.minecraftforum.net/topic/222 ... l-release/Az innen letöltött fájlt ha kibontod akkor egy World2-es mappát kapsz amit be kell másolnod a .minecraft/saves mappába. Ha van World2-es mappád akkor elöször csomagold ki máshova, nevezd át és utána másold a saves mappába. Egyébként ha belenézel a World2 mappába akkor megtalálod az értelmetlen mappáidat 
|
2012. június 16., szombat 16:02 |
|
 |
Dacardo
|
marcimre írta: Ja már értem, mert megkerestem http://www.minecraftforum.net/topic/222 ... l-release/Az innen letöltött fájlt ha kibontod akkor egy World2-es mappát kapsz amit be kell másolnod a .minecraft/saves mappába. Ha van World2-es mappád akkor elöször csomagold ki máshova, nevezd át és utána másold a saves mappába. Egyébként ha belenézel a World2 mappába akkor megtalálod az értelmetlen mappáidat  o.O a végét kicsit nem értettem de tudomhogy abba a mappába vannak azok a mappák csak hogy mikor be akartam rakni a szerómba akkor beraktam elindítottam és legenerált egy világot nem a map volt. :\ utána átneveztem a World2-t worldre és úgy megint egy világot generált le  Ja és lehet hülye kérés de légyszíves írd le egy kicsit egyszerűbben XD
|
2012. június 16., szombat 16:10 |
|
 |
marcimre
Csatlakozott: 2011. június 30., csütörtök 11:49 Hozzászólások: 94
|
Na szerverre már más dolog, de az sem tul bonyolult ahogy néztem. (mivel még nem csináltam) http://www.youtube.com/watch?v=Pv1ADVjl1M8Ha nem is tudsz angolul elég ha nézed. (remélem)
|
2012. június 16., szombat 16:22 |
|
 |
Dacardo
|
Rendben nagyon szépe köszönöm 
|
2012. június 16., szombat 16:41 |
|
 |
Dacardo
|
Nem sikerult pedig a video alapjan csinaltam meg de elotte volt a szerverben egy masik adventure map (It's better together) és amikor megcsináltam mindent még az elozo world mappat se toroltem mert ugy volt a vidiben akkor nem a Labyrinth of Doomot inditotta el hanem az elozo mapot. -.- Ha valakinek van otlete az irjon legyszives. Dacardo Ui.: Sry, hogy nem raktam ekezeteket de nem geprol irtam remelem azert igy is ertheto lesz 
|
2012. június 17., vasárnap 16:13 |
|
 |
remy0001
Csatlakozott: 2012. május 13., vasárnap 13:36 Hozzászólások: 128 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok! Készítettem egy kicsi Adventure mapet  Nem nagy dolog, nem kell olyan extra nagyra számítani  (Elég kicsit xD) (Ha már létezne efféle map [én erről nem tudok] akkor elnézést nem akartam copyzni) FIGYELEM: Ha netalán nem a spawn kezdőpontra spawnolnál, akkor mássz be a létrán!  Akit érdekel az töltse le ezt a fájlt:
2012. december 18., kedd 20:49 |
|
 |
|