HUNCRAFT
http://forum.huncraft.net/

Privát chat Pro+
http://forum.huncraft.net/viewtopic.php?f=46&t=994
Oldal: 1 / 1

Szerző:  konyvfalovb [ 2013. április 19., péntek 16:01 ]
Hozzászólás témája:  Privát chat Pro+

[...]
Két esetre vonatkozóan is jó lenne: először, amikor három emberrel beszélsz privátban egyszerre, és amikor három-négy csoportban beszélsz egyszerre.
Ebből nem nehéz rájönni, hogy a reply-k és a csoportchat "szortírozása".
Először foglalkozok a /r-rel:
Szerintem jó lenne, ha lenne (legalább) 3 darab fix reply, ún. Hotkey. /r1 <üzenet> és megy GeryHUN-nak az hogy már nincs varázskönyvem amit megvehetne. /r2 <üzenet> és megy bunifnak az építési ötlet. És így tovább. Sőt, ha nincsenek fent, kezdhetne nekik egy új levelet. Valljátok be, gyorsabb lenne, mint a /m GeryyHUN-t begépelgetni minden üzenet elött (még ilyen gyorsaságú írás esetén is). ezeket /setr1 vagy valami ilyesmi paranccsal lehetne beállítani, bár úgy istenigazából édesmindegy, és ezeket is tudni kellene törölni (/delr1 vagy /delr és törli az összeset).
Másodszor a csoportchatre:
Ezeket hasonlóan kellene megoldani, mint a fentebb leírtakat, csak csoportokkal. Így egyszerű lenne több csoportban beszélni egyszerre, csak egy /cs1-et vagy /cs2-t kellene beütni és nem /cs MegvaltoKraiuEgyhaza-t (nem mintha itt beszéltem volna egyszer is de hosszabb névvel jobban lehet érvelni).
Nem mindenkinek lenne hasznos, ez kétségtelen, viszont úgy vélem, időnként az agyunkra tud menni az ilyen sok gépelés. Hasznos lenne ha nem is a világ leggyakoribb dolga.

Második "ötletem" pedig az, hogy bizonyos csoportokat el lehessen "rejteni" a chatből. Tehát, amikor én beszélnék mondjuk GeryyHUN-nal Anticreeper jövőjéről, természetesen másik 2 csoportcsatornán is elkezdenek beszélni, ami teljesen kitakarja az üzeneteinket. Egy /CSoff paranccsal (CsoportOff) jó lenne, ha el lehetne rejteni egyes csoportok csoportchatjébe írt üzeneteket. Hogy ez ne maradjon "véletlenül" bekapcsolva, minden logoutolásnál/relognál eltűnne.

Várom a válaszokat!

Szerző:  Dacardo [ 2013. április 20., szombat 7:34 ]
Hozzászólás témája:  Re: Privát chat Pro+

Leirtad egy masik topikba,kimasoltad es ujat nyitottal neki? Ott is eszre veszik.
Az otlet maga nem rossz, csak mar meg van valositva :)

Szerző:  Danieell [ 2013. április 20., szombat 13:44 ]
Hozzászólás témája:  Re: Privát chat Pro+

Tanulság: meg kell gondolni ki milyen csoportba lép be, és számára melyik lesz hasznos. Nem kell az összesbe belépni és problem solved...

Szerintem felesleges.

Oldal: 1 / 1 Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/