Sziasztok! Leírnám részletekbe,mire gondolok a Bányász Város alatt:
1.Előtörténet:
1 hónapja kb elkezdtem ásni a föld alatt,és rábukkantam egy nagyon jó kis bányára(NPC bánya rendszerrel,és nagyon sok többi bányával ellátva),ekkor még csak unalomból elkezdtem bővítgetni,építettem pár fontos épületet,majd támadt egy ötletem.
2.Szándék:
Mostanában a fórumon olvasni,milyen kevés a vas,és az ércek a szerveren.Ráadásul ezeknek az eladása is nehézkes,mert fix ára nincsen,és nem sokan bányásznak a szerveren.Nos,én arra jutottam,hogy létesítenék egy csoportot (Bányászok) néven,majd a tagokkal befejeznénk az elkezdett bányát kiépíteni fontos elemekkel (egyfajta Központ lenne),majd az új világban létesítenénk egy 2. bányát,ahol ténylegesen lehetne érceket,köveket farmolni.Ezzel megdobnánk a Huncraft gazdaságát,és egy nagy létesítményt is építenénk.
3.Az eddigi épületek:
Azt tudni kell,hogy én ezt unalmamba kezdtem el,és egyedül bontottam/építettem.Emiatt kevesebb dolog található a bánya központban,de igyekszem mostanában sokat fent lenni.
Eddig a központban található egy Raktár,igényesen kialakított bánya lejáratok felfedezetlen bányákba,Egy komplett bank,egy tóból kialakított úszómedence (bár felesleges

),egy kocsma,és egy félig kész Posta.Nagyjából ennyi,de tuti hogy van amit kihagytam.
4.Kereskedelem:
A csoporton belül is mehetne egymás között a csere-bere ezek céljából elkezdtem építeni a tagoknak kisebb lerakatokat,hogy mikor megjönnek a bányászásból letudják rakni a cuccaikat,és egy kisebb piacot létesíteni ezzel.
A kérdés a következő,lenne erre jelentkező? Tudom,sokaknak már vannak terveik az új világban,de mint írtam a fő bányászási hely az új világ lenne (újabb ércek miatt is),és ha beindulna egy esetleges fenti várost is meglehetne rajta építeni.