[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
HUNCRAFT - Téma megtekintése - DonatorHQ - már csak "emlék"
Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2023. március 24., péntek 7:31

Hozzászólás a témához  [ 9 hozzászólás ] 
 DonatorHQ - már csak "emlék" 
Szerző Üzenet

Hozzászólás DonatorHQ - már csak "emlék"
Sziasztok!
Rég jártam fent a szerveren,így feljöttem újból,körbenéztem az építményeim között,hogy minden rendben van-e.Majd eszembe jutott a tavaly márciusi közös projektünk a szerveren,amit mi,Donatorok csináltunk.A Projekt ötletét én vetettem fel,és az épület ötletét pedig Danieell.Mutatnék 1-2 képet nektek,hogy hogyan is néz ki a komplexum,ami félkész állapotba abba lett hagyva,és valószínűleg el is lett felejtve. :(
BTW: Aki nem tudná,mi is ez az épület,annak elmondanám,hogy a Kacsa-mesékből vettük az ötletet,és építettük meg itt a Huncrafton.
!empty($user->lang['$m[1]'])) ? $user->lang['$m[1]'] : ucwords(strtolower(str_replace('_', ' ', '$m[1]')))

Edit: Ha bárkit érdekel az épület,szívesen körbevezetem,és megmutatom neki.

Csatolmányok:
Magyarázat: A sok farmolt anyag "raktára" ami azóta is ugyanígy áll.
2014-07-21_17.43.03.png
2014-07-21_17.43.03.png [ 139.8 KiB | Megtekintve 11155 alkalommal. ]
Magyarázat: Az épület magassága belülről
2014-07-21_17.42.20.png
2014-07-21_17.42.20.png [ 345.52 KiB | Megtekintve 11155 alkalommal. ]
Magyarázat: Alapkő-2013-03-15
2014-07-21_17.42.08.png
2014-07-21_17.42.08.png [ 194.88 KiB | Megtekintve 11155 alkalommal. ]

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GeryyHUN 2014. július 21., hétfő 18:14-kor.

2014. július 21., hétfő 18:12
Profil Honlap

Hozzászólás Re: DonatorHQ - már csak "emlék"
további képeket csatolom

Csatolmányok:
Magyarázat: Selfie 100 block magasan építés közben
fentröl.png
fentröl.png [ 678.15 KiB | Megtekintve 11154 alkalommal. ]
Magyarázat: Alapkőletétel 2013-03-15 14:32
alapkö.png
alapkö.png [ 352.14 KiB | Megtekintve 11154 alkalommal. ]

2014. július 21., hétfő 18:14
Profil Honlap

Szia, azért írok mert az utolsó pár kép már nagyon nagy értéküvé fog vállni pár hónap múlva...
Ezek a király arcok mind inaktívak lettek... :(
Jó lenne megint csak így szín tiszta nosztalgia végett építeni, de legyünk öszinték ha még eggyesztetnénk és 2-3 hétig 1 ídöpontot, akkor sem lennénk többen mint 3-an :(
Utálom ezt mondani, de már komolyan haldoklik a szerver :( Ha lenne egy nyári event aminek építésébe bárki csatlakozhat, akkor lehetne visszaszerezni pár embert az inaktívságból, de ez sem fog megtörténni.

2014. július 21., hétfő 20:49

KHRMM. Lesz nyári event, ha menetrend szerint haladunk, augusztus közepe-vége tájékán meg lesz nyitva. Azért nem jöhet mindenki mindent csinálni benne, mert quest lesz; és akkor az építőknek le lenne spoilerezve a történet, és/vagy előnybe kerülnének, mert ismerik a terepet.
Megmondom őszintén, utolsó utáni reménye ez a nagyobb playerszámnak nálam, ha nem lesz sikeres, akkor már csak a staff tud(na) tenni valamit ez ellen a "haldoklás" ellen.

Addig meg ha 5-8 ember van, 5-8 ember van. Nem mi és nem a Huncraft tehet róla, hogy a Mojang a nagyközönség egy nagy részét folyamatosan elhúzza a multiplayer jelentős részétől a snapshotokkal, és nem tehetünk róla, hogy a(z építésorientált) survival szerverek manapság nem népszerűek.

Ha tényleg annyira fontos ez az épület, nosza rajta, álljatok neki ketten. Ha netán arra jár egy harmadik régi donator, ő is beszáll. És így tovább. Nem a csodát meg a sült galambot kell várni, hanem csinálni valamit.
Ha meg így nem fun, akkor be kell látni, hogy ti is unjátok már ezt a játékot. ;)

2014. július 21., hétfő 23:25

Nosztalgiapost. Lesz nyári event, mi ketten vagyunk a főszervezői és igen, ezen oknál fogva kijelenthetem, hogy ez lesz a Huncraft talán eddigi legnagyobb questje. Ennek ellenére, Eriaror, egy quest nem fogja visszahúzni a szerver régi játékosait. Főleg egy ilyen projektről érdemes megemlékezni.
Örülnék, ha majd a projekt legalább le lenne zárva. Egy-két Shaderes képet jó lenne róla készíteni, jómagam megtehetem, ha szükséges - a "sima játékos" státusszal viszont nem tudom, megtehetem-e. Jó lenne, ha legalább az emléke megmaradna ezeknek.

2014. július 22., kedd 20:18

Ma reggel unatkoztam egy kicsit, a külsejét és a belső munkálatokat is befejeztem.

2014. július 23., szerda 0:52

2014. július 23., szerda 10:56
Profil Honlap

2014. július 24., csütörtök 13:30

Köhm... Unatkoztam és pár stack aranyat elhasználtam a chestböl hogy a dollár jelet töltsem :) De elfogyott, a lényeg az hogy a másik már kész dollár jel tömör, ha kiszednénk azt a réteget ami ugy a felsö felett van akkor lenne több stack + arany blokkunk.
Mit gondoltok, bányásszunk 2 évig és öljünk pigman-t, vagy szeggük ki az alsó réteget és úgy meg lesz pár óra alatt?

2014. július 24., csütörtök 18:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9 hozzászólás ]